NL_zakelijkvoorwaard-370x200

OnderhoudNL Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Algemene voorwaarden voor de zakelijke markt voor de schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland, vastgesteld door de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Koninklijke Vereniging OnderhoudNL, vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriƫle onderhouds- en glaszetbedrijven, inclusief verkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn in werking getreden per 2 september 2019 en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40409386.

NL_consumentvoorwaard-370x200

OnderhoudNL Algemene Voorwaarden Particuliere Markt

Algemene consumentenvoorwaarden voor de schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland, vastgesteld door de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Koninklijke Vereniging OnderhoudNL, vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-)onderhoudsbedrijven, industriƫle onderhouds- en glaszetbedrijven. Deze voorwaarden zijn in werking getreden per 2 september 2019 en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40409386.

9-btw-regeling-1-370x200

HANDLEIDING BTW-TARIEF 9%

In deze handleiding vindt u de verlaagde btw regelingen waar u in onze bedrijfstak mee te maken kunt krijgen.
Allereerst worden de regelingen kort beschreven, waarna antwoorden worden gegeven op de meest voorkomende vragen in de praktijk.